Team Poelgeest

Peter Juffermans

Directie / verkoop / boekhouding

Peter is in 1995 in dienst gekomen voor de boekhouding en de winkel. Door de jaren heen is hij zich steeds meer gaan richten op de verkoop van boten en algemene bedrijfsvoering. Hierbij is hij uitgegroeid tot stabiele en betrouwbare factor binnen het bedrijf. Na het overlijden van Jan in 2016 is hij toegetreden tot de directie. Inmiddels is Peter directeur en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Ingenitha Juffermans

Eigenaresse / administratie / winkel

Al vanaf 1993 werkzaam binnen Jachthaven Poelgeest aan de zijde van haar man Jan. Vier dagen per week is zij op kantoor te vinden waar zij onder andere de facturatie verzorgd. Ook is zij verantwoordelijk voor de planning van de ligplaatsen, de winterstalling met alle bijbehorende werkzaamheden en natuurlijk springt zij ook regelmatig bij in de showroom.

Bas van Dullemen

Operationeel manager / Verkoop

Tijdens zijn school- en studietijd heeft Bas 10 jaar lang parttime bij Poelgeest gewerkt en alle facetten van het bedrijf doorlopen. Na zijn afstuderen heeft hij carrière gemaakt in een andere branche maar in 2016 is hij teruggekeerd op het oude nest. Binnen Poelgeest is Bas primair verantwoordelijk voor de verkoop en heeft een sturende functie op de werkvloer en adviserende rol voor de directie.

Martijn Groenewoud

Techniek / onderhoudsmonteur

Martijn is al jaren werkzaam in de watersport en sinds 2017 verzorgt hij de techniek in onze werkplaats. Naast het onderhoud van de boten en motoren verzorgt hij het inbouwen van apparatuur en accessoires en maakt hij de verkochte boten klaar voor aflevering. Tevens springt hij ook regelmatig in bij het proefvaren en afleveren van nieuwe schepen.

Frans Seijsener

Poetsservice

Frans is sinds 2018 in dienst als poetser voor de nieuwe en gebruikte boten. Hij zorgt ervoor dat de boten is de showroom blijven glimmen. Ook de af te leveren boten maakt hij tip top in orde. In de stallingsperiode is Frans vooral bezig met het poetsen van boten van klanten.

Piet Cremer

Techniek / onderhoudsmonteur

Na zijn opleiding aan de Zeevaartschool heeft Piet toch niet besloten om het hele ruime sop te kiezen, maar in plaats daarvan heeft hij zich gericht op de watersport . Sinds 2019 is hij bij ons van vaste waarde in de werkplaats en inmiddels werkt hij als fulltime monteur in ons team. Piet is van alle markten thuis als het gaat om het onderhouden van de boten en het inbouwen van de techniek. In zijn vrije tijd is hij ook veel op het water te vinden.

Wim Driessen

Verzorging showroom en koffiebar

Wim is op zijn 67e in dienst getreden bij Poelgeest en is inmiddels al 22 jaar (!) een vaste waarde. Zijn werkzaamheden zijn het verzorgen van de showroom, bar en winkel. Drie ochtenden per week is Wim bij Poelgeest te vinden.

Ferry Lubbe

Monteur / Stalling

Naast zijn reguliere baan is Ferry al jaren bij Poelgeest te vinden op de zaterdagen en tijdens de stallingsperiodes. Hij verzorgt het onderhoud aan de motoren en voert allerhande werkzaamheden uit aan de boten. Ferry is onze specialist op het gebied van buitenboordmotoren. Ook coördineert Ferry het plaatsen van de boten in de winterstalling en het weer te water laten in het voorjaar.

Bas Juffermans

Allround medewerker

Bas is de jongste zoon van Jan en Ingenitha en studeert elektrotechniek aan de Hogeschool van Rotterdam. In het weekend en in zijn vakanties is hij altijd wel op de jachthaven te vinden. Bas is zo’n beetje op alle plekken inzetbaar binnen het bedrijf, maar het liefst houdt hij zich bezig met het inbouwen van elektrische apparatuur. Met grote zorg ontfermt hij zich bijvoorbeeld over de in te bouwen koellades, radio’s, en verlichting.

Jan Juffermans

In 1993 heeft Jan het zoetwaterbedrijf overgenomen van zijn vader Cees en heeft Poelgeest uitgebouwd tot het toonaangevende bedrijf dat het nu is. In juni 2016 is Jan geheel onverwacht overleden. Het schitterende bedrijf dat hij heeft achtergelaten wordt nu met het gehele team van Poelgeest voortgezet.