Winterstalling

Jachthaven Poelgeest beschikt over uitgebreide faciliteiten voor de overwintering van uw boot. In de loods van Poelgeest worden elke winter zo’n 400 boten opgeslagen. Het zeer ervaren team van Poelgeest maakt gebruik van professioneel en goed onderhouden stallingsmateriaal. De loods is schoon, condensvrij en voorzien van alarmsysteem, brand- en camerabeveiliging.

Poelgeest kan u alle werkzaamheden uit handen nemen, u kunt uw boot in het najaar afleveren en in het voorjaar weer onbezorgd ophalen. Vanaf oktober kan de boot gebracht worden, deze wordt dan uit het water gehesen en met een hoge druk stoomcleaner afgespoten. Vervolgens wordt deze op het terrein geplaatst waar de monteur de motor winterklaar maakt. Vervolgens kunt u de boot door ons laten poetsen (of zelf), indien nodig kunnen wij de boot voorzien van een nieuwe laag antifouling. Indien er nog wensen zijn met betrekking tot bijvoorbeeld het monteren van extra accessoires kunnen wij er zorg voor dragen dat dit gedurende de stalling gebeurt.

Zijn de werkzaamheden afgerond dan worden de boten op bokken gezet en met hydraulische wagens in de loods geplaatst. Vanaf eind maart worden de boten weer uit de loods gereden, als de boot weer te water gaat voert de monteur een laatste motorcheck uit en wordt uw boot weer op zijn ligplaats afgemeerd of voor u klaar gelegd.

Het gehele stallingsproces vindt plaats op één locatie, dus geen onnodig gesleep met uw boot! De hijskraan, hydraulische wagens en afspuitplaats zijn allen gekeurd en worden perfect onderhouden.

De voordelen van
stallen bij Poelgeest

  1. Full service; u brengt uw boot in het najaar en in het voorjaar weer onbezorgd het water op.
  2. Professioneel fulltime team van monteur tot poetser.
  3. Voor werkzaamheden die wij niet zelf uit kunnen voeren hebben wij een bijzonder goede samenwerking met bijvoorbeeld zeilmakers en polyester-reparateurs.
  4. Alles op één locatie; dus geen onnodige verplaatsingen van uw boot en daarmee geen onnodig risico op beschadiging.
  5. Volledig gekeurd en perfect onderhouden werkmateriaal.
  6. Droge, schone en condensvrije loods; veilig, geïsoleerd en voorzien van alarmsysteem, camerabewaking en brandbeveiliging.
  7. In de loods worden geen werkzaamheden door derden uitgevoerd.
  8. Als u opdracht heeft gegeven voor de boot eruit, staat deze binnen twee weken in de loods.
  9. Zelf uw boot poetsen (of klein onderhoud plegen) in de week voordat deze de loods in gaat of in de week dat deze de loods weer uit komt.