Winterstalling

Jachthaven Poelgeest beschikt over uitgebreide faciliteiten voor de overwintering van uw boot. In de loods van Poelgeest worden elke winter zo’n 350 boten opgeslagen. Het zeer ervaren team van Poelgeest maakt gebruik van professioneel en goed onderhouden stallingsmateriaal. De loods is schoon, condensvrij en voorzien van alarmsysteem, camera- en brandbeveiliging.

Poelgeest kan u alle werkzaamheden uit handen nemen, u kunt uw boot in het najaar afleveren en in het voorjaar weer onbezorgd ophalen. Vanaf oktober kan de boot gebracht worden, deze wordt dan uit het water gehesen en met een hoge druk stoomcleaner afgespoten. Vervolgens wordt deze op het terrein geplaatst waar de monteur de motor winterklaar maakt, u kunt dan eventueel zelf ook poetswerkzaamheden aan uw boot uitvoeren.

Zijn de werkzaamheden afgerond dan worden de boten op bokken gezet en met hydraulische wagens in de loods geplaatst. Tijdens de stallingsperiode worden er door derden geen werkzaamheden in de loods uitgevoerd dus geen stof! Vanaf eind maart worden de boten weer uit de loods gehaald ook dan is er gelegenheid om eventueel zelf kleine werkzaamheden uit te voeren. Als de boot weer te water gaat voert de monteur een laatste motorcheck uit en wordt uw boot weer op zijn ligplaats gelegd of voor u klaar gelegd.

Het gehele stallingsproces vindt plaats op één locatie, dus geen onnodig gesleep met uw boot! De hijskraan, hydraulische wagens en afspuitplaats zijn allen gekeurd en worden perfect onderhouden. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen, wij zijn het hele jaar door geopend en onze koffiebar ook!

De 10 voordelen van
stallen bij Poelgeest

  1. Full service; u brengt uw boot in het najaar en in het voorjaar weer onbezorgd het water op
  2. Eigen pand; dus geen onnodig gesleep met uw boot, geen onnodig risico op beschadiging
  3. Alles op één locatie; hijskraan gekeurd, gekeurde afspuitplaats, winkel met gezellige koffiecorner.
  4. Droge, schone en condensvrije loods; veilig, geïsoleerd en voorzien van alarmsysteem en brandbeveiliging
  5. Het onderwaterschip wordt met een stoomcleaner gereinigd, uw boot wordt schoner dan ooit!
  6. In de loods worden geen werkzaamheden door derden uitgevoerd
  7. Professioneel stallingsmateriaal, veilig werken voor boot en personen
  8. Zeer ervaren team, ons familie bedrijf bestaat 50 jaar!
  9. Als u opdracht heeft gegeven voor de boot eruit, staat deze binnen twee weken in de loods.
  10. Zelf uw boot poetsen (of klein onderhoud plegen) in de week voordat deze de loods in gaat of in de week dat deze de loods weer uit komt.


Aanmelding winterstalling; in verband met de grote vraag laten wij u in de eerste week van september weten of wij uw boot kunnen stallen.

Naam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoonnummer:
E-mail adres:
Merk – type boot:
Bootnaam:
Lengte over alles:(incl. zwemplateau)
Breedte:
Merk – type motor: