Team Poelgeest

Peter Juffermans

Directie / verkoop / boekhouding

Peter is in 1995 in dienst gekomen voor de boekhouding en de winkel. Door de jaren heen is hij zich echter steeds meer gaan richten op de verkoop van boten en algemene bedrijfsvoering. Hierbij is hij gegroeid tot stabiele en betrouwbare factor binnen het bedrijf. Na het overlijden van Jan is hij toegetreden tot de directie en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Ingenitha Juffermans

Eigenaresse / administratie / winkel

Al vanaf 1993 werkzaam binnen Jachthaven Poelgeest aan de zijde van haar man Jan. Vier dagen per week is zij op kantoor te vinden waar zij onder andere de facturatie verzorgd. Ook is zij verantwoordelijk voor de planning van de ligplaatsen, de winterstalling met alle bijbehorende werkzaamheden en natuurlijk springt zij ook regelmatig bij in de showroom.

Bas van Dullemen

Verkoop / aftersales

Tijdens zijn school- en studietijd heeft Bas 10 jaar lang parttime bij Poelgeest gewerkt en alle facetten van het bedrijf doorlopen. Na zijn afstuderen carrière gemaakt in een andere branche maar vanaf 1 oktober 2016 weer terug op het oude nest. Bij Poelgeest is Bas verantwoordelijk voor de verkoop en aftersales en heeft ook een sturende functie op de werkvloer.

Martijn Groenewoud

All round medewerker / onderhoudsmonteur

Na een dertien jaar in de sloepenverhuur werkzaam te zijn geweest is Martijn per 1 april 2017 het team van Poelgeest komen versterken. Hij verzorgt o.a. het onderhoud van de boten en het klaar maken van de nieuwe schepen.

Wim Driessen

Poetsservice / Verzorging showroom en koffiebar

Wim is op zijn 67e in dienst getreden bij Poelgeest en is al jaren een vaste waarde. Zijn vaste werkzaamheden zijn het verzorgen van de showroom en bar maar vooral het poetsen van boten. Wims grootste passie ligt bij het opnieuw glimmend maken van ingeruilde boten die wel wat extra liefde kunnen gebruiken. Na zijn inspanningen worden deze dan ook meestal snel verkocht.

Ferry Lubbe

Monteur / Stalling

Naast zijn reguliere baan is Ferry al jaren bij Poelgeest te vinden op de zaterdagen en tijdens de stallingsperiodes. Hij verzorgt het onderhoud aan de motoren en voert allerhande werkzaamheden uit aan de boten. Ook coördineert Ferry het plaatsen van de boten in de winterstalling en het weer te water laten in het voorjaar.

Roelof Juffermans

Allround medewerker / Transport

Roelof is de oudste zoon van Jan en Ingenitha en studeert bedrijfseconomie in Rotterdam. Naast zijn studie doet hij allerlei werkzaamheden bij Poelgeest. Roelof voert ook de boottransporten door het hele land uit; nieuwe boten die bij de klant afgeleverd moeten worden of boten die in de winterstalling komen.

Tiemen Jansen

Allround medewerker

Tiemen werkt naast zijn studie op de zaterdagen en in zijn vakanties bij Poelgeest. Hij is op vele fronten inzetbaar; van het verrichten van onderhoud en verven het van boten, tot meewerken in de stalling. Tiemen draait zijn hand er niet voor om.

Bas Juffermans

Allround medewerker

Bas is de jongste zoon van Jan en Ingenitha en zit in zijn eindexamenjaar. In het weekend en in zijn vakanties is hij altijd wel op de jachthaven te vinden. Het liefst werkt Bas aan elektrische installaties maar is bij Poelgeest op zo’n beetje alle plekken inzetbaar.

Jan Juffermans

In 1993 heeft Jan het zoetwaterbedrijf overgenomen van zijn vader Cees en heeft Poelgeest uitgebouwd tot het toonaangevende bedrijf dat het nu is. In juni 2016 is Jan geheel onverwacht overleden. Het schitterende bedrijf dat hij heeft achtergelaten wordt nu met het gehele team van Poelgeest voortgezet.