Wat doen wij?

De kernactiviteiten van Jachthaven Poelgeest bestaan uit het verkopen, onderhouden en stallen van sloepen, tenders en motorboten.

In de showroom is altijd een ruim aanbod sloepen en kruisers van topkwaliteit te zien en wordt de tijd genomen om u uitgebreid voor te lichten. Uiteraard behoort een proefvaart ook altijd tot mogelijkheden dit kan op afspraak of tijdens één van onze proefvaartweekenden.

Antaris

Al vanaf begin jaren ‘90 zijn wij dealer van Antaris sloepen en tenders. De Nederlandse werf heeft een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit en innovatie. Antaris is al jaren koploper in de markt van sloepen en tenders, kenmerkend is het schitterende design zonder dat daarbij het comfort uit het oog wordt verloren.

Maril

In 2009 hebben wij ook het Friese sloepenmerk Maril in de showroom gekregen. Deze praktische sloepen met een tijdloos ontwerp zijn een perfecte aanvulling in het assortiment. Ook hier staat gebruiksgemak weer voorop en een kwaliteitsniveau dat garant staat voor jarenlang vaarplezier.

Inter

Sinds 1997 zijn wij importeur van de kajuitboten van Inter uit Noorwegen. Deze boten worden seriematig gebouwd maar voor ons wel aangepast aan de wensen en specificaties die belangrijk zijn voor de Nederlandse markt. Inter kruiser zijn uitermate geschikt voor een langer verblijf aan boord.

Volledig servicepakket

Onze relatie met u houdt echter niet op na het afleveren van de boot. De kracht van Poelgeest schuilt in een volledig servicepakket. Hierbij kunt u de zorg voor de boot geheel uit handen geven. Wij staan te allen tijde klaar voor hulp en advies en onze monteurs zijn fulltime paraat om u een onbezorgd vaarseizoen te bezorgen. Ook voor het stallen van de boot kunt u op ons rekenen waarbij transport door het hele land geen probleem is. Samen met zusterbedrijf Poelgeest Marina hebben we ruim 220 zomerligplaatsen. De haven is uitstekend gefaciliteerd en bevindt zich in het hart van een prachtig vaargebied. Binnen een klein kwartier vaart u naar de Kagerplassen of naar het gezellige centrum van Leiden.